Entinen Arsenal-pelaaja ei halua Tottenhamin voittavan Mestarien liigaa – ”Muutan siinä tapauksessa Australiaan”

Tottenham pudotti keskiviikkona Manchester Cityn Mestarien liigasta ja kohtaa kilpailun välierävaiheessa sensaatiomaisesti Real Madridin ja Juventuksen kukistaneen Ajaxin.

Mestarien liigan välieräpaikka on Tottenhamin seurahistorian ensimmäinen.

Tottenhamin paikallisvastustajaa Arsenalia pelaajauransa aikana kuuden vuoden ajan edustanut Perry Groves ei luonnollisesti halua Tottenhamin voittavan Mestarien liigaa.

Laiturina ja hyökkääjänä Arsenalissa pelannut Groves väitti muuttavansa Australiaan, jos Tottenham voittaa Mestarien liigan.

– Jos Tottenham voittaa Mestarien liigan, minä lähden menemään täältä. Siinä tapauksessa muutan Australiaan. Voitteko kuvitella Tottenhamin voittavan Mestarien liigan? Ei hyvä Jumala sentään. Mikä tahansa muu englantilainen seura sopisi minulle mainiosti, Groves muistutti.

Groves antoi kuitenkin kehuja Tottenhamille.

– Minun on myönnettävä se, että nostaisin hattuani Mauricio Pochettinolle. Hänelle on annettava kunnioitusta hyvin tehdystä työstä tällä kaudella. Harry Kane on ollut loukkaantuneena ja he ovat joutuneet pelaamaan Wembleyllä varsin vajavaisella budjetilla. Mielestäni Pochettino taistelee Jürgen Kloppin kanssa vuoden parhaalle valmentajalle jaettavasta pokaalista, vaikka hän putoaisi välierissä.

Kertoimet ottelulleArsenal - Everton23.02.2020