Pierre-Emerick Aubameyangin ikimuistoisesta iltapuhteesta jäi käteen myös kotiin viemisiä – ”Lapset ovat onnellisia”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang sädehti sunnuntaina Emiratesilla, kun Tykkimiehet kaatoi Leedsin maalein 4-2.

Ottelu oli Aubameyangille kaikin puolin ikimuistoinen. Gabonilaishyökkääjä teki Leedsiä vastaan uransa ensimmäisen hattutempun Valioliigassa, ja sai samalla täyteen myös 200 sarjamaalia Euroopan suursarjoissa.

Mikäli yllä olevat upotukset ei näy, näet ne tästä ja tästä.

Kaudella 2018-19 Valioliigan maalikuninkuuden voittanut Aubameyang huokui onnellisuutta ottelun jälkeen, sillä kausi on ollut hänelle vaikea. Ennen sunnuntai-illan hattutemppua Arsenal-kipparilla oli kasassa vain viisi liigamaalia kuluvalta kaudelta.

– Olen onnellinen, todella onnellinen. Myös lapseni ovat onnellisia, koska he saavat sen (pelipallon), Aubameyang sanoi pilke silmäkulmassa.

– Olen tyytyväinen peliesitykseemme. Tiesimme, että ottelusta tulee vaikea. He (Leeds) eivät missään vaiheessa luovuttaneet, mutta hallitsimme peliä hyvin.

– Kausi on ollut minulle vaikea. Olen ihminen, joka tekee aina ahkerasti töitä, joten tämä hattutemppu merkitsee minulle henkilökohtaisesti paljon.