Raheem Sterlingiltä nolo paljastus lapsuudesta: ”Minun ei tulisi kertoa tätä – ei varsinkaan nyt!”

© Kuva: Getty Images

Raheem Sterling on antanut hieman kiusallisen paljastuksen lapsuudestaan. Manchester Cityn tähtihyökkääjä ja Liverpoolin kasvatti kertoi olleensa pienenä ”massiivinen” Manchester Unitedin fani.

Sterlingin mukaan yksi hänen ensimmäisistä muistoistaan Manchester Unitedin kannattajana oli FA Cupin finaali vuodelta 2007. Englantilaispelaaja oli katsomassa kamppailua Wembley Stadiumilla, kun Chelsea voitti loppuottelun 1-0-lukemin.

Sterling on tehnyt uransa aikana 66 maalia Valioliigassa. Hän ei kuitenkaan ole koskaan osunut lapsuuden lempiseuraansa vastaan.

– Minun ei tulisi sanoa tätä – ei varsinkaan nyt! – mutta kun nuori olin massiivinen Manchester United fani, Sterling kertoi Daily Mirrorille.

– Minulla oli vanha Unitedin pelipaita, siltä vuodelta kun he viimeksi voittivat FA Cupin. Olin paikalla finaalissa 2007.

Sterling kertoi saaneensa liput kyseiseen loppuotteluun koulunsa kautta. Sterling lahjoitti myöhemmin 550 lippua Manchester Cityn ja Brightonin väliseen FA Cupin välieräotteluun samalle koululle.

– Olla sillä stadionilla… se oli upeaa. Se oli uskomatonta ja sen takia halusin antaa liput koululaisille. Jos kaksi tai kolme lasta sai siitä inspiraatiota, niin se oli minun pyrkimykseni. Juuri siltä minustakin tuntui aikoinaan.

Manchester City kohtaa lauantain FA Cupin finaalissa Watfordin. Sterling voi tehdä Unitedille ison palveluksen, jos hän johdattaa Manchester Cityn kilpailun voittoon. (Lue lisää)

Kertoimet ottelulleLiverpool - West Ham24.02.2020