N’Golo Kantélla ja Paul Pogballa käsittämätön putki käynnissä – johdattaako Valioliigan tähtiduo Ranskan jälleen arvokisamenestykseen?

© Kuva: Getty Images

Chelsean N’Golo Kanté ja Manchester Unitedin Paul Pogba lukeutuvat Valioliigan parhaimpiin keskikenttäpelaajiin. Kaksikon yhteispeliä ei olla päästy vielä seurajoukkuetasolla kokemaan, mutta Ranskan A-maajoukkuessa siitä on saatu nauttia.

Kanté ja Pogba ovat muodostaneet viime vuosien aikana Ranskan keskikentän pohjalle kivenkovan parivaljakon. He olivat tärkeässä roolissa, kun Ranska juhli maailmanmestaruutta kesän 2018 MM-turnauksen päätteeksi.

Yksi tilasto kertoo kaiken kaksikon tärkeydestä Ranskan maajoukkueelle. Kun Kanté ja Pogba ovat kumpikin olleet nimettyinä avauskokoonpanon, ei Ranska ole vielä koskaan hävinnyt ottelua! Kaksikon tappiottomien pelien putki on tällä hetkellä jo 27 ottelun mittainen.

Kanté ja Pogba avannee yhdessä kaikissa Ranskan EM-kisaotteluissa, joten putken tulee katketa kesän aikana, mikäli joku muu maa kuin Ranska aikoo EM-kultaa voittaa.

(Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.)


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!