”Vetoan kaikkiin Chelsean ja Englannin kannattajiin!” – Reece Jamesin mitalit varastettiin Mestarien liiga -ottelun aikana

© Kuva: Getty Images

Englannin jalkapallomaajoukkueen ja Chelsean nuori tähti Reece James joutui törkeän varkauden kohteeksi.

James oli pelaamassa Zenitia vastaan Mestarien liigan ottelua, kun varkaat iskivät hänen kotiinsa. Hän kertoo varkaiden kantaneen painavan kassakaapin autoonsa kokonaisuudessaan. Varkaus tapahtui tiistai-iltana.

James on erityisen surullinen, koska kassakaapissa hän säilytti mitaleitaan. Varkaiden matkaan lähti muun muassa Mestarien liigan viime kauden voitosta ansaittu mitali.

Lisäksi kesän EM-kisojen hopeamitali oli kaapissa. James vetoaa nyt Englannin ja Chelsean kannattajiin varkaiden tunnistamiseksi.

– Ne ovat sellaista saavutuksia, joita ei ikinä voi minulta ottaa pois. Siitä huolimatta, että fyysiset todisteet katoaisivat, James sanoi.

– Vetoan silti Chelsean ja Englannin hienoihin kannattajiin, jotta nämä ala-arvoiset roistot tunnistettaisiin.

James kertoo, että yhteistyössä poliisin kanssa he ovat edenneet jo. Mahdollisten syyllisten kartoitus on edennyt ja James on luottavainen heidän löytämisensä suhteen.

– Onneksi ketään ei ollut tapahtuman aikaan kotona ja olen siis itsekin täysin kunnossa. Toivottavasti yhdessä saamme oikeuden tapahtumaan, kertoi James.

Chelsea voitti tiistain ottelun Zenitia vastaan 1-0. Maalin viimeisteli Romelu Lukaku.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.