Manchester United -legenda Roy Keane järkyttyi entisen joukkueensa suorituksesta West Hamia vastaan.

Manchester United hävisi jo kauden toisen ottelunsa sunnuntaina, kun Andri Jarmolenkon ja Aaron Cresswellin maalit ratkaisivat West Hamille helpon oloisen 2-0-voiton Ole Gunnar Solskjærin miehistöstä (lue otteluraportti).

Keanen mielestä on ”pelottavaa” nähdä, miten alas Manchester United on vajonnut Valioliigan muihin huippuseuroihin verrattuna.

– En edes tiedä mistä aloittaa. Se miten huonoja he olivat tänään surettaa ja tyrmistyttää minua, Keane kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

– Voit hävitä ottelun jalkapallossa, mutta heidän suorituksensa kokonaisuudessaan… He olivat mielikuvituksettomia, heiltä puuttui laatua, heiltä puuttui voitontahtoa, johtajia, luonnetta.

– Unitedilla on pitkä matka takaisin huipulle, mutta se on pelottavaa miten alas he ovat vajonneet.

Manchester Unitedin entinen manageri José Mourinho toisti Keanen kommentteja Sky Sportsin lähetyksessä. Ole Gunnar Solskjær ei kuitenkaan välittänyt asiantuntijoiden ajatuksista (lue lisää).

Manchester United on voittanut ensimmäisestä kuudesta valioliigaottelustaan vain kaksi peliä. Se kohtaa ensi viikolla Rochdalen Liigacupin kolmannella kierroksella, jonka jälkeen Old Traffordille saapuu vieraaksi Arsenal.