Chelseassa suureen rooliin nousseelle omalle kasvatille pitkä jatkosopimus

© Kuva: Getty Images

Ruben Loftus-Cheek on solminut pitkän jatkosopimuksen Chelsean kanssa. 23-vuotias keskikenttäpelaaja jatkaa seuraavat viisi vuotta kasvattajaseurassaan.

Loftus-Cheek murtautui viime kaudella säännölliseen rooliin Chelsean edustusmiehistössä. Englannin maajoukkueessakin esiintynyt pelaaja viimeisteli 26 valioliigapeliin kuusi maalia.

Loftus-Cheek loukkaantui toukokuussa harjoituspelissä. Keskikenttäpelaaja ei päässyt näin pelaamaan Eurooppa-liigan finaalissa tai Nations Leaguen lopputurnauksessa.

– Olen kasvanut täällä pelaamassa jalkapalloa. Toivottavasti tulen pelaamaan täällä vieläkin pidempään, Loftus-Cheek iloitsi seuran tiedotteessa sopimuksesta.

– Kahdeksan- tai yhdeksänvuotiaana en voinut ajatellakaan pelaavani täällä näin pitkään. Silloin halusi vain pitää hauskaa kavereiden kanssa ja nauttia olostaan. Nyt kun katson taakse, huomaan kovan työn tuoneen tulosta.

Loftus-Cheek debytoi Chelsean edustuksessa jo joulukuussa 2014 ollessaan vain 17-vuotias. Englannin maajoukkuemies esiintyi myös samalla kaudella kahdessa valioliigaottelussa.

Loftus-Cheek vietti myös kauden 2017-18 lainalla Crystal Palacessa ennen onnistunutta paluutaan Stamford Bridgelle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!