Ryan Giggs vinoilee Zlatan Ibrahimovićille, joka kritisoi Man Unitedin legendoja: ”Hän tietää selvästi enemmän”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin legendapelaaja Ryan Giggs on antanut vastauksensa Zlatan Ibrahimovićille, joka syytti seuran entisiä pelaajia jatkuvasta ”valittamisesta”.

Unitedissa vuosina 2016-2018 pelannut Ibrahimović, 37, otti erityisesti kohteekseen niin kutsutun The Class of ’92:n, jolla viitataan seuran entiseen juniorijoukkueeseen, jossa pelasivat mm. David Beckham, Nicky Butt, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes ja juurikin Giggs.

Etenkin Gary Neville ja Paul Scholes jakavat aktiivisesti mielipiteitään televisiossa. Kaksikko hiillosti Unitedin esityksiä kamerojen edessä erityisesti, kun joukkue pelasi vielä José Mourinhon alaisuudessa.

– He eivät tee aktiivisesti töitä seurassa. Jos haluat sinne töihin, niin hae töihin, kuittasi Ibrahimović The Mirror -lehden haastattelussa.

Nykyään Walesin A-maajoukkuetta valmentava Giggs ihmetteli Ibrahimovićin ulostuloa. Giggs pelasi Scholesin ja Gary Nevillen tavoin koko ammattilaisuransa ajan Manchester Unitedissa.

– Vain Nicky on yhä tekemisissä seuran kanssa (akatemian valmennuspäällikkö), mutta kun meillä on yhteensä yli 2000 ottelun kokemus (Unitedista), niin meillä on myös mielipiteitä seurasta, kommentoi Giggs ESPN:n mukaan.

– Välillä ne ovat positiivisia ja välillä negatiivisia, mutta niillä ei ole vaikutusta tuloksiin.

– Me olemme kannattajia. Siitä jalkapallossa on kyse, eri mielipiteistä. Mutta hän (Ibrahimović) tietää selvästi enemmän seurasta kuin me, sanoi Giggs sarkastisesti.