Man United -ikoni Ryan Giggs nimesi parhaat pelaajat, joiden kanssa hän on saanut pelata: ”Nopeammat aivot kuin kenelläkään muulla”

© Kuva: Getty Images

Manchester United -ikoni Ryan Giggs nimeää Cristiano Ronaldon ja Paul Scholesin parhaiksi pelaajiksi, joiden kanssa hän on saanut pelata.

– Paras pelaaja on Cristiano, mutta hän oli tietenkin joukkueessamme vain lyhyen aikaa, kun hän oli mahtava, ja sitten hän onnistui muualla aivan yhtä hyvin kuin Unitedissa, 46-vuotias Giggs toteaa seuran verkkosivujen mukaan.

Walesilainen haluaa kuitenkin nostaa esiin Scholesin, joka kuuluu Giggsin tavoin Unitedin akatemian kuuluisaan Class of ’92 -ryhmään.

– Scholesy on paras pelaaja, jonka kanssa pelasin Unitedissa. Olette kaikki nähneet hänet. Harjoituksissa hän oli naurettava, hänen lähelleen ei päässyt. Hänellä oli nopeammat aivot kuin kenelläkään muulla, hänen syöttövalikoimansa ja hän oli ilkeä!

Giggsin mukaan Scholesilla oli tapana ”kostaa” ennemmin tai myöhemmin, jos joku oli pelleillyt harjoituksissa hänen kustannuksellaan.

Kovimmaksi vastustajakseen Giggs nimeää Inter-legenda Javier Zanettin.

– Hän juoksi koko päivän ajan, ja hän oli aiemmin keskikenttäpelaaja, joten hän oli taitava pallon kanssa. Hän osasi puolustaa, hän oli kova ja itse asiassa hän mursi nenäni (Mestarien liigan) puolivälierissä heitä vastaan.

– Hänessä oli puolustajana kaikki.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!