Ryan Giggs odottaa suurella mielenkiinnolla Manchester Unitedin kaksikon yhteispelin sujuvuutta: ”Häntä on mahtava katsella kentällä”

© Kuva: Getty Images

Valioliiga on ollut keskeytettynä koronaviruspandemian takia maaliskuun puolivälistä lähtien. Kesäkuun 17. päivä otteluita päästään kuitenkin jatkamaan.

Manchester Unitedin legenda Ryan Giggs odottaa innoissaan näkevänsä, miten Paul Pogban ja Bruno Fernandesin yhteispeli toimii keskikentällä. Pogba on ollut jo pidemmän aikaa sivussa loukkaantumisen takia, mutta hänen pitäisi olla kunnossa kun pelit jatkuvat.

– Siihen kysymykseen ei voi vastata vielä [viitaten kaksikon yhteispelin sujuvuuteen] ennen kuin he ovat pelanneet yhdessä. Hyvien pelaajien pitäisi pystyä pelaamaan hyvien pelaajien kanssa, mutta katsotaan. Heillä molemmilla on todella paljon laatua, saa nähdä miten he pystyvät yhdessä pelaamaan, Giggs pohti Sky Sportsin haastattelussa.

– Fernandes on tuonut koko joukkueeseen paljon lisää. Vielä ei voi sanoa, millaisen vaikutuksen hän tekee, mutta alku on ollut loistava. Hän on sopeutunut heti joukkoon, ja tehnyt muista pelaajista parempia. Hän vaikuttaa hyvältä tyypiltä, joka haluaa pelata joukkueelle. Häntä on mahtava katsella kentällä, Giggs päätti.

Kaksikko päässee kovaan testiin jo heti ensimmäisessä Unitedin ottelussa tauon jälkeen, sillä joukkue matkustaa perjantaina 19. kesäkuuta Tottenhamin vieraaksi.