Liverpoolille ilouutisia: Luottopelaajat jälleen pelikunnossa – ”Tämä viikko oli todella tärkeä meille”

© Kuva: Getty Images

Sadio Mané on jälleen Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin käytettävissä lauantain vieraspelissä Norwichia vastaan. Senegalilaistähti on ollut sivussa peleistä kolmisen viikkoa takareisivamman takia, jonka sai tammikuun 23. päivä pelatussa kamppailussa Wolverhamptonia vastaan.

Vammansa takia 27-vuotiaalta jäi väliin sarjapelit West Hamia sekä Southamptonia ja FA Cupin ottelu Shewsburya vastaan.

Myös kokenut laitapelaaja James Milner on jälleen pelikunnossa. Milner loukkaantui tammikuun 5. päivä FA Cupin derbypelissä Evertonia vastaan.

Klopp ei kuitenkaan vahvistanut perjantaina sitä, että Mané ja Milner nähtäisiin kentällä Teemu Pukin edustamaa sarjajumboa Norwichia vastaan.

– Totta kai he ovat kiistanalaisia, se on selvää. Kun ”Millie” ja Sadio ovat palanneet, alat välittömästi ajatella (heidän käyttämistään). Näin se on, Klopp sanoi Goal.comin mukaan.

Molemmat pelaajat ovat harjoitelleet täysipainoisesti maanantaista lähtien ja olivat harjoituksissa jo viime viikolla.

Laitapakki Andy Robertson on myös yksi täyteen pelikuntoon palanneista pelaajista. Talvitauko tuli hänenkin kannaltaan hyvään aikaan, sillä skotlantilainen sai hoidettua jonkin aikaa vaivanneen jalkavammansa kuntoon.

Kyseessä ei ollut vakava vamma, vaan enemmänkin ärsyttävä ongelma, joka esti sataprosenttisen suorittamisen.

– ”Robbolle” se oli hyvin tärkeää, koska se oli hänen vasen jalkansa. Hänen ainoa käytännöllinen jalkansa! Tämä viikko oli todella tärkeä meille, nyt hän vaikuttaa erilaiselta, Klopp iloitsi.

Kertoimet ottelulleWatford - Liverpool29.02.2020