Athletic: Mestaruussarjan tähtihyökkääjä matkalla West Hamiin – siirtosumma yli 30 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

West Ham on päässyt Brentfordin kanssa sopuun Saïd Benrahman siirrosta Lontoon Olympiastadionille. The Athleticin mukaan West Ham maksaa algerialaisesta laitahyökkääjästä yhteensä 30 miljoonaa puntaa (noin 33 miljoonaa euroa) bonusten jälkeen.

Seurojen välillä kaikki on valmista, mutta West Hamin on vielä viimeisteltävä siirron henkilökohtaiset ehdot Benrahman kanssa. Siirtoa edeltävä lääkärintarkastus on puolestaan sovittu keskiviikolle, jolloin hän tiettävästi palaa maajoukkuekomennukseltaan Lontooseen.

Kun kansainvälinen siirtoikkuna Valioliigassa sulkeutui 5. lokakuuta, avautui samalla uusi kotimainen siirtoikkuna englantilaisseurojen välille. West Hamilla on siis lokakuun 16. päivään asti aikaa saada Benrahman siirto maaliin.

Benrahma, 25, nousi viime kaudella yhdeksi Mestaruussarjan kirkkaimmaksi tähdeksi Brentfordin tavoitellessa valioliiganousua. Hänen 17 täysosumaansa auttoivat lontoolaisjoukkueen runkosarjan kolmannelle sijalle, mutta nousukarsintojen finaalissa Fulham vei voiton.

West Ham on etsinyt lisää luovuutta hyökkäykseensä, erityisesti sen jälkeen kun brassilaituri Felipe Anderson siirtyi lainalle FC Portoon. Benrahma herätti kiinnostusta myös Crystal Palacessa, Leeds Unitedissa ja Aston Villassa, mutta nyt hän on siirtymässä isolla rahalla West Hamin paitaan.