Saksalaisikoni kertoo, miksi Bayern Münchenin tähtipelaaja ei onnistunut Arsenalissa: ”Hän oli epäonninen”

© Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Saksan maajoukkueen ja Arsenalin entinen hyökkääjä Lukas Podolski uskoo, että Serge Gnabry olisi voinut lyödä läpi Tykkimiehissä, jos hänellä olisi ollut parempi tuuri loukkaantumisten kanssa.

Laitahyökkääjä Gnabry, 24, oli Arsenalissa kirjoilla vuosina 2011-2016, mutta hän pääsi pelaamaan lontoolaisten edustusjoukkueessa vain 18 kertaa.

Viimeisellä kaudellaan Englannissa Gnabry pelasi osan sesongista lainalla West Bromwichissa, jonka silloinen manageri Tony Pulis sanoi, että hänestä Gnabry ei ollut riittävän hyvä hänen joukkueeseensa. Nuo kuuluisaksi muodostuneet kommentit on kaivettu sittemmin useammassakin yhteydessä esiin.

Kesällä 2016 Gnabry siirtyi kotimaansa Saksan pääsarjaseuraan Werder Bremeniin. Bayern München osti hänet vuotta myöhemmin, mutta lainasi tuoreen hankintansa vielä vuodeksi kehittymään Hoffenheimiin.

Nykyään Gnabry kuuluu sekä Bayern Münchenin että Saksan A-maajoukkueen vakiokalustoon. Tällä kaudella hän on pelannut Bayernissa 33 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 18 maalia ja syöttänyt 11. Maajoukkueen paidassa Gnabry on esiintynyt 13 kertaa ja iskenyt yhtä monta osumaa.

Nykyään turkkilaista Antalyasporia edustava Podolski, 34, seurasi nuoren Gnabryn otteita ja kehittymistä pelatessaan Arsenalissa viime vuosikymmenen alkupuolella. Tykkimiesten kannattajat ovat kaihoisana katselleet Gnabryn taidonnäytteitä Bayernissa. Podolskin mielestä Gnabry olisi hyvin voinut lyödä läpi myös Lontoossa, jos asiat olisivat menneet hieman eri tavalla.

– Hän oli epäonninen ja hän kärsi muutamasta loukkaantumisesta. Hän pärjäsi hyvin harjoituksissa, kommentoi Podolski FourFourTwon haastattelussa.

Lukas Podolski (vas.) ja Serge Gnabry pelasivat yhdessä hyväntekeväisyysottelussa vuonna 2017. Kuva: Getty Images

– Vietimme kentän ulkopuolella paljon aikaa yhdessä, kävimme syömässä.

– Välillä jalkapallo on sellaista, tai sitten löytää valmentajan, jolta saa enemmän luottoa.

– Serge pystyy laukomaan molemmilla jaloillaan ja hän on voimakas ja nopea – vähän kuin minä. Minulla ei vain ole yhtä hyvää oikeaa jalkaa!

– Olen todella iloinen, että hän pärjää hyvin Bayernissa.

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS