Sergio Agüero tulee kunnioittamaan hänen nykyistä sopimustansa Manchester Cityn kanssa, hänen agenttinsa Hernan Reguera on kertonut.

Argentiinan maajoukkuetähti allekirjoitti viimeksi uuden jatkosopimuksen Cityn kanssa vuonna 2018. Nyt 31-vuotias kärkimies lähestyy diilinsä viimeistä vuotta, mikä on herättänyt kysymyksiä hänen tulevaisuudestaan.

FFP-sääntöjä rikkonut Manchester City voi joutua viettämään seuraavat kaksi kautta eurokenttien ulkopuolella, minkä takia Agüeron pelätään lähtevän seurasta jo ensi kesänä.

Manchester Cityn historian paras maalintekijä ei kuitenkaan hänen agenttinsa mukaan aio lähteä seurasta ennen kesää 2021.

[readmore from=Siirtouutiset]

Internazionaleen yhdistetty hyökkääjä on tyytyväinen tilanteeseensa Etihad Stadiumilla, vaikka hän ei kuukausi sitten sulkenutkaan pois siirtoa toiseen maahan (lue lisää).

– Sergiolla on sopimus Manchester Cityn kanssa vuoteen 2021 asti, eikä hän tule lähtemään ennen sitä, Reguera kertoi FCInterNews.it-sivustolle.

– Katsotaan sitten, mitä sen jälkeen tapahtuu. En ole keskustellut Interin kanssa, ja syy sille on hyvin yksinkertainen: Agüero on iloinen Citizensissä, eikä hänellä ole aikomusta vaihtaa seuraa.