Lehti: Tottenham teki läpimurron Real Madrid -puolustajan siirtoneuvotteluissa – huippukauppa sinettiä vaille valmis

© Kuva: Getty Images

Tottenham ja Real Madrid ovat päässeet sopuun Sergio Reguilónin 30 miljoonan euron siirrosta Pohjois-Lontooseen. 23-vuotias espanjalaispuolustaja on myös hyväksynyt Tottenhamin viisivuotisen sopimustarjouksen Manchester Unitedin poistuttua siirtokilvasta myöhään tiistai-iltana.

Reguilón, joka vietti viime kauden lainalla Sevillassa, oli kiinnostunut mahdollisuudesta pelata Mestarien liigaa Manchester Unitedin paidassa tällä kaudella. Mutta heti kun United jätti leikin kesken, tehostivat pelaajan edustajat neuvotteluitaan Tottenham-leirin kanssa.

Manchester United ei suostunut maksamaan Real Madridin vaatimaa 30 miljoonan euron pyyntihintaa. Ole Gunnar Solskjær, joka halusi tuoda Luke Shaw’lle kilpailua vasemman laitapakin tontille, oli valmis maksamaan Reguilónista vain 20 miljoonaa euroa etukäteen.

LUE MYÖS: Telegraph: Tottenham saamassa Gareth Balen takaisin? – Real Madrid avoin kunnianhimoiselle vaihtokaupalle

Manchester United ei myöskään suostunut Real Madridin vaatimukseen, jonka mukaan Reguilónin sopimukseen olisi lisättävä takaisinosto-optio. Tottenham on kuitenkin päässyt madridilaisseuran kanssa sopuun 45 miljoonan euron takaisinosto-optiosta, jonka lopullinen summa voi vielä muuttua erinäisten bonusten myötä.

Jos jokin muu seura tekee Tottenhamille tulevaisuudessa tarjouksen Reguilónista, on Real Madridilla myös mahdollisuus napata laitapuolustaja itselleen samaan hintaan. La Liga -kauden 2019-20 parhaaksi vasemmaksi laitapuolustajaksi valitun Reguilónin siirto Tottenhamiin on enää sinettiä vaille valmis.

Tottenham on myös aloittanut siirtoneuvottelut Real Madridin kanssa Gareth Balen potentiaalisesta paluusta Spurs-paitaan. Lontoolaisseura olisi halukas tuomaan 31-vuotiaan walesilaislaiturin lainalle ja on valmis tarjoamaan La Ligan hallitsevalle mestarille vaihtokaupassa 24-vuotiasta Dele Allia.

Lähde: The Guardian


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!