Valioliigajumbon manageri heittäisi osan joukkueestaan ulos jo nyt: ”Säännöt eivät vain salli sitä”

© Kuva: Getty Images

Sheffield Unitedin tilanne Valioliigan hännillä ei lauantaina parantunut, sen kärsiessä 0-2 -kotitappion Southamptonille. Blades on vain kolmen pisteen päässä West Bromista, mutta jo 12 pisteen päässä kuiville yltämisestä – siis sarjapaikan säilyttämisestä.

Manageri Chris Wilder, jota joukkueineen viime kaudella ylistettiin, on ollut selkä seinää vasten oikeastaan koko kauden. Nyt hän hakee pelastusrenkaaksi jo toimia, jotka eivät sääntöjen puitteissa ole edes mahdollisia. Pelaajistossa olisi tehtävä muutoksia.

– Meidän täytyy parantaa niin monessa asiassa, ja huomioitava niin paljon, 53-vuotias sanoi lauantain taiston tauottua Sky Sportsille.

– Joukkue tarvitsee vähän ravistelua, ja joidenkin pitää lähteä. Meidän on pidettävä parhaat pelaajamme, sillä uskon että kun saamme Sander Bergen, Chris Bashamin, John Eganin ja Jack O’Connellin takaisin, asiat muuttuvat melko lailla.

Koska tie näyttää melkoisella todennäköisyydellä vievän Mestaruussarjaan, on parhaiden pelaajien pitämisessä varmasti tekemistä.

– Muutaman pelaajan on mentävä kauden jälkeen. Haluaisin ravistella ryhmää jo aiemmin, säännöt eivät vain salli sitä. Se käsi jolla minun on nyt pelattava, on melko haastava.

Tänään tulos oli oikeutettu.

– Emme ansainneet ottelusta yhtään mitään. Meillä oli pallo hieman tavallista enemmän, mutta toisen jakson maali tappoi pelimme.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.