Fulham tiedotti keskiviikkona antaneensa potkut päävalmentajalleen Slavisa Jokanovicille.

Fulham voitti Jokanovicin alaisuudessa vain yhden ottelun kuluvalla kaudella Valioliigassa ja oli viimeisenä sarjataulukossa. Jokanovicin korvaajaksi saapui monivuotisella sopimuksella Leicesterin historiallisesti sarjamestaruuteen luotsannut Claudio Ranieri.

Jokanovic hyvästeli seuran sosiaalisessa mediassa.

– Tunnen välitöntä ylpeyttä ja kiitollisuutta Fulham-pestiäni kohtaan katsoessani näitä hienoja muistoja tämän loistavan jalkapalloseuran peräsimessä.

– Me olemme olleet tällä mielenkiintoisella matkalla yhdessä. Ensimmäisellä kaudella vältimme putoamisen Ykkösliigan, toisella kaudella pääsimme nousukarsintoihin ja sitten koimme unohtumattoman nousun takaisin Valioliigaan.

Jokanovic uskoi, että olisi kyennyt muuttamaan Fulhamin suuntaa.

– Uskon, että annoimme seuran kannattajille jalkapalloilullisen identiteetin ja seuran, josta voi olla ylpeä. Olin luottavainen sen suhteen, että olisin saanut asiat käännettyä parempaan suuntaan heikon kauden aloituksen jälkeen, niin kuin olimme tehneet aiemmilla kausilla. Kunnioitan silti seuran päätöstä.

– Haluaisin kiittää omistajaa Shahid Khania siitä, että sain mahdollisuuden valmentaa tätä hienoa seuraa. Haluan kiittää kaikkia Fulhamissa.