Tottenham-peluri pääsee nyt kertomaan inttijuttuja: ”Kovat kolme viikkoa”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin Son Heung-Minin koronatauko Valioliigasta ei ole sujunut aivan samaan malliin kuin valtaosalla muista pelaajista. Korealainen kävi nimittäin tässä välissä suorittamassa maassaan pakollisen asepalveluksen.

Etelä-Koreassa kaikkien miespuolisten kansalaisten on suoritettava 21 kuukauden mittainen asepalvelus ennen kuin he täyttävät 28 vuotta. Lakiin on olemassa vain muutamia poikkeuksia, ja yhdestä sellaisesta Son pääsi nauttimaan, oltuaan osana Asian Gamesin voittajaryhmää vuonna 2018. Pakollinen palvelus lyheni sen myötä melkoisesti.

– Se oli hyvä kokemus, josta en voi kertoa aivan kaikkea. Kaverit siellä olivat todella mukavia. Ne olivat kovat kolme viikkoa, mutta yritin nauttia niistä, Son kertoi pilke silmäkulmassa Spursin sivuston videolla.

Armeijatarinat eivät ole aivan samankaltaisia kuin mihin vaikkapa kyseiseen instituutioon Suomessa tutustuneet saattavat kertoa. Äijäporukan yhteiselosta kuitenkin oli kyse.

– Ensimmäisenä päivänä emme tunteneet toisiamme, ja tunnelma oli hieman outo. Vietimme jokaisen päivän yhdessä huoneessa, 10 henkilöä työskenteli yhdessä tiiviisti. Autoimme kaikessa toisiamme, ja sen myötä aika oli fantastista.

Son oli loukkaantumisen vuoksi sivussa kentiltä viimeiset viikot ennen koronapandemian aiheuttamaa ottelutaukoa. Myös vamman paranteluun on nyt ollut aikaa.

– Olen fyysisesti hyvässä kunnossa. Teen kovaa työtä päästäkseni maksimaaliselle tasolle, ja olen jo melkein siellä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!