Southamptonin leirissä synkkä tunnelma historiallisen tappion jälkeen – ”Tämä oli nöyryyttävä esitys, todellinen painajainen”

© Kuva: Getty Images

Southamptonilla oli perjantaina yksi sen kaikkien aikojen synkimmistä illoista, kun se hävisi Leicesterille Valioliigassa kotonaan 0-9. Kyseessä on Southamptonin seurahistorian suurin tappio.

Kotijoukkue koki jo ennen vartin täyttymistä ensimmäiset takaiskunsa, joista toinen tuli punaisen kortin muodossa. Ensin Ben Chilwell teki Leicesterin ensimmäisen maalin ja hetkeä myöhemmin erotuomari ajoi videotarkistuksen jälkeen Ryan Bertrandin suihkuun osumaa edeltäneen taklauksen takia.

Yhden pelaajan vaje ei kuitenkaan selitä perjantain lukemia. Sen tietää myös Southamptonin manageri Ralph Hasenhüttl.

– Otan sataprosenttisesti vastuun tämän päivän tuloksesta. Minun joukkueeni ei voi pelata tällä tavalla, kommentoi itävaltalaisvalmentaja Sky Sportsille.

– Paras asia stadionilla, vastustajan lisäksi, oli yleisö, joka pysyi stadionilla. He antoivat meille enemmän kuin ansaitsimme. Pyydän anteeksi tämänpäiväistä suoritusta.

– Emme olleet tarpeeksi sitoutuneita, ja Leicester oli niin vahva, ettemme pystyneet puolustamaan heitä vastaan.

Southamptonin laitahyökkääjä Nathan Redmond oli häpeissään.

– Tämä oli nöyryyttävä esitys, todellinen painajainen, varsinkin kotikentällä.

– Emme vain pelanneet tarpeeksi hyvin. Tämä on yksi surkeimmista esityksistä minun aikanani tässä seurassa. Meidän on huomenna käytävä koko peli läpi alusta loppuun.

LUE MYÖS:

 


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)