Chelsea on aloittanut jatkosopimusneuvottelut hyökkääjä Tammy Abrahamin ja toppari Fikayo Tomorin kanssa, kertoo Guardian. Lehden mukaan kummallekin tarjotaan viiden vuoden sopimusta.

Abraham, 21, on ollut Chelsean alkukauden komeetta iskettyään Valioliigan kolmella viimeisimmällä kierroksella yhteensä seitsemän maalia. Guardianin mukaan Abrahamin viikkopalkka on nousemassa 50 000 punnasta yli 100 000 puntaan. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy kesällä 2022.

Tomori, 21, on pelannut Chelsean kolmessa edellisessä ottelussa täydet minuutit, ja hän iski avausmaalinsa lontoolaisten edustusjoukkueessa viime viikonloppuna Wolverhamptonia vastaan. Hänen tämänhetkinen diilinsä päättyy kahden vuoden päästä.

Sekä Abraham että Tomori ovat pelanneet valtaosan uransa miesten peleistä lainalla Englannin Mestaruussarjassa. Kumpikin on Chelsean oma kasvatti, ja he ovat molemmat edustaneet Englantia eri ikäluokan maajoukkueissa.

Guardianin mukaan myös laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoi, 18, on piakkoin raapustamassa nimensä viiden vuoden jatkopahviin, joka takaa hänelle yli 100 000 punnan viikkopalkan.