Lehti: Barcelona haluaa Tottenhamin ennätyshankinnan – joutunut José Mourinhon silmätikuksi

© Kuva: Getty Images

Jääkö Tanguy Ndombélén Tottenham-pesti vain yhden kauden mittaiseksi?

Barcelonalaislehti Mundo Deportivo kertoo päivän ykkösjutussaan, että Barca haluaa keskikentälleen fyysisesti vahvatekoisen, molempiin suuntiin töitä tekevän pelaajan. MD:n tietojen mukaan Barcelonassa katseet on suunnattu Tottenhamin Ndombéléen.

Tällä hetkellä pidetään melko todennäköisenä, että Barcelonasta lähtevät kesällä sekä Ivan Rakitic että Arturo Vidal. Ndombélé haluttaisiin paikkaamaan kaksikolta jäävää aukkoa.

23-vuotias Ndombélé siirtyi viime kesänä Tottenhamiin Lyonista peräti 60 miljoonan euron kaupassa. Samalla Tottenhamin siirtoennätys rikkoutui selvästi.

Ndombélé sai alkukaudesta paljon vastuuta, mutta managerin vaihduttua Mauricio Pochettinosta José Mourinhoon rooli pieneni merkittävästi. Reilu pari viikkoa sitten Ndombélé joutui kunnolla Mourinhon silmätikuksi, kun portugalilaisvalmentaja kritisoi keskikenttämiestä julkisesti.

Ndombélén sopimus ulottuu kesään 2025, ja Transfermarktin mukaan miehen siirtomarkkina-arvo on nyt 65 miljoonaa euroa. Lienee selvää, että Barcelona joutuisi maksamaan pelaajasta tuhdin hinnan, mikäli Spurs ylipäätään suostuisi myymään.