Man Cityä vastaan hurjastellut Teemu Pukki: ”Näytimme tänään, että olemme hyvä joukkue”

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki oli lauantaina avainroolissa, kun hänen edustamansa Norwich otti Valioliigassa kotonaan 3-2-voiton Manchester Citystä. (Lue otteluraportti)

Pukki teki yhden maalin ja syötti toisen. Hänen saldonsa kauden viiden ensimmäisestä ottelusta on kuusi maalia ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Suomalaishyökkääjän maali syntyi 50. minuutilla, kun Emiliano Buendia riisti pallon Cityn topparilta Nicolás Otamendilta vieraiden rangaistusalueella ja pelasi sen takaviistoon Pukille, joka tuikkasi pelivälineen sisään.

Hetkeä aiemmin Pukki oli hukannut yhden paikan, jossa hän laukoi huonommalla, eli vasemmalla, jalallaan löysähkön vedon takakulmasta ohi. Hutipotkua ei tarvinnut onneksi murehtia kauaa.

– Minulla oli tilaisuus tehdä maali jo 10 sekuntia aiemmin ennen kuin onnistuin ja otin huonon kosketuksen ennen maaliani. Se oli tärkeä maali meille, ja nämä ovat tärkeät kolme pistettä, kommentoi Pukki BBC Sportille.

– Meille oli tärkeää saada kolme pistettä, sillä meillä oli vain kolme ennen tätä. Tietysti tämä antaa meille ison buustin seuraaviakin pelejä ajatellen. Me näytimme tänään, että olemmme hyvä joukkue ja että meitä ei kannata aliarvioida.

– Meillä on joukkueessa paljon laatua. On ilo pelata näiden jätkien kanssa.

Pukin lisäksi hienon ottelun pelasi myös nuori Todd Cantwell, joka tahkosi täydet minuutit ja teki maalin Pukin syötöstä.

– Osoitimme tänään taas sitä yhtenäisyyttä, jota osoitimme viime kaudella. Heidän tasoisensa joukkueen voittaminen näyttää, miten yhtenäisiä olemme. Me näytämme, että Carrow Roadille (Norwichin stadionille) ei ole helppo tulla, kommentoi Cantwell.

– Me pukukopissa tiedämme, mihin pystymme. Me tiesimme, että meillä ei ole mitään hävittävää, vaan pelkästään voitettavaa. Heidät voittamalla olemme osoittaneet, että kaikki on mahdollista.

– Minulla ja Teemulla on ollut loistava yhteys tähän mennessä. Olemme jatkaneet siitä, mihin jäimme viime kaudella, ja luomme toisillemme tekopaikkoja. Tiesin koko ajan, että hän syöttäisi – hän on enemmän kuin maalintekijä.

Näe ja koe Teemu Pukki -huuma! Valioliiga.com ja urheilumatkatoimisto Björk & Boström järjestävät LUKIJAMATKAN Teemu Pukin kotiotteluun! Lue lisää TÄSTÄ.

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS