PA: Teemu Pukki jää toistaiseksi Norwichiin – saattaa kuitenkin palata tammikuussa Valioliigaan

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki on herättänyt vahvaa kiinnostusta useamman Valioliiga-seuran leirissä. Norwichin suomalaishyökkääjä on kuitenkin jäämässä Carrow Roadille ainakin tammikuuhun saakka, uutisoi PA Media.

Lähteen mukaan Wolverhampton, Leeds United, Aston Villa, West Bromwich ja Sheffield United ovat kaikki kyselleet Pukin saatavuudesta tämän kesän aikana. Norwich on kuitenkin linjannut siirtoikkunan aukeamisesta saakka, ettei se aio myydä parhaimpia pelaajiaan.

Huuhkajien maajoukkuetähti on herättänyt kiinnostusta myös Saksassa ja Turkissa, mutta konkreettisia tarjouksia ei ole missään vaiheessa saapunut. Seurat ovat tiettävästi uskoneet Norwichin pyyntihinnan olevan liian korkea.

Pukki, 30, siirtyi Norwichiin kesällä 2018 ilman siirtokorvausta tanskalaisesta Bröndbystä. Hän johdatti Kanarialinnut ensimmäisellä kaudellaan Valioliigaan tekemällä peräti 29 maalia Englannin Mestaruussarjassa. Viime kaudella hän onnistui 11 kertaa pääsarjatasolla, jonka jälkeen Daniel Farken miehistö putosi taas sarjaporrasta alemmas.

Pukki on pelannut kaksi ottelua Mestaruussarjassa tällä kaudella. Ensimmäisessä pelissä hän syötti Norwichin voittomaalin Huddersfieldia vastaan, ja toisessa ottelussa hän onnistui itse Prestonin verkkoon. Pukin sopimus Norwichin kanssa ulottuu kesään 2022 ja se sisältää option yhdestä lisävuodesta.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.