Tässäkö syy Teemu Pukin tehottomuuteen tällä kaudella? Asiantuntijalta vahva näkemys

© Kuva: Getty Images

Entinen hyökkääjä Don Goodman uskoo tietävänsä syyn siihen, miksi Norwichin suomalaisässä Teemu Pukki on tehnyt tällä kertaa vähemmän maaleja Mestaruussarjassa.

Toissa kaudella Pukki mätti maaleja ja vei koko sarjan maalikuninkuuden. Kuluvalla kaudella verkko on heilunut ”vasta” 11 kertaa.

Pukki tarvitsisi 18 maalia jäljellä olevista 18 ottelusta, jotta hän yltäisi samaan saldoon (29) kuin kaudella 2018–19.

Goodmanin arvion mukaan Norwich on siirtynyt pelaamaan peliä, jossa keskitytään tasapainoisempaan puolustamiseen. Se vaikuttaa myös Pukin tekemiseen.

– Mielestäni hän kärsii siitä, että joukkue tekee sen eri tavalla. Edellisellä kerralla Mestaruussarjassa he pyyhkivät joukkueilla lattiaa ja tekivät maaleja huvikseen – ”jos te teette kolme, me teemme neljä”, Goodman sanoi Sky Sportsin EFL Podcastissa.

– Se oli heidän eetoksensa – he tekivät viimeksi 93 maalia! Tällä kertaa he ovat toistaiseksi tehneet 35, mikä on aika alhainen saldo, kun katsoo heidän tasoaan ja hyökkäyspään laadukkuuttaan. Puolustuksellisesti he ovat kuitenkin paljon vakaampia.

Goodmanin mukaan dynamiikka on nyt erilainen. Joukkue tekee asioita eri tavalla, mutta hän odottaa Norwichin säilyttävän asemansa sarjataulukossa.

Lähde: Football League World


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.