Teemu Pukki sai nimensä jälleen maalitilastoon yhden maalittoman pelin jälkeen. Norwich pelasi lauantaina sarjaottelun Lutonia vastaan, ja suomalainen tykitti 12. minuutilla joukkueensa 1-0-johtoon. Todd Cantwell jakoi Pukille pallon hyvään sektoriin rangaistusalueella, ja maalipyssy tykitti pallon voimalla maalin kattoon. Hieno maali oli Pukille kauden 19:s, ja siten hän nousi Mestaruussarjan maalitilastossa jaetulle kakkossijalle.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
VAMMMOOOOOOOSSSSSSS!!!!!!

Pukki teki toisella puoliajalla toisenkin maalin. Kauden 20. osuma syntyi, kun hän siirsi takatolpalle kimmonneen pallon kylmästi verkkoon. Hattutemppukin oli erittäin lähellä, sillä koko avausjakson erittäin pirteästi palannut Pukki oli yllättää ensimmäisen puoliajan lopulla Lutonin maalivahdin akrobaattisella, lähes zlatanmaisella suorituksella, mutta veräjänvartija torjui kuitenkin yrityksen kulmapotkuksi yläriman alta.

Norwich voitti ottelun lopulta 3-0, kun Todd Cantwell laukoi tarkasti alanurkkaan joukkueensa kolmannen maalin toisella puoliajalla.

Pukin joukkue Norwich on vahvasti matkalla kohti Valioliigaa, josta se viime kauden päätteeksi putosi. Kanarialinnut kasvatti tämänpäiväisellä voitollaan etumatkansa sarjassa toisena olevaan Watfordiin kymmenen pisteeseen. Tämän päivän vastustaja Luton löytyy Mestaruussarjan keskikastista.

Pukin dominointi Mestaruussarjassa on ollut hurjaa, sillä hän on tehnyt viimeisten reilun 2,5 kauden aikana 49 sarjamaalia Englannin toisella sarjatasolla (allaoleva twiitti postattu jo avausmaalin jälkeen). Se on enemmän kuin kukaan toinen pelaaja on tehnyt, vaikka Pukki vietti välissä kauden Valioliigassa – maalaten sielläkin Liverpoolia, Chelseaa, Manchester Cityä, Tottenhamia ja Arsenalia vastaan.

bet365

@bet365
Teemu Pukki has scored 48 Championship goals since August 2018 - more than any other player in that period.

In that time, he's also sent his country to the Euros and spent a season in the Premier League scoring against Liverpool, Chelsea, Man City, Spurs and Arsenal.

#NCFC

Muokattu 6.3.2021 klo 19.24. Pukki teki ottelussa toisenkin maalin, ja Norwich voitti pelin 3-0.