Teemu Pukki: ”Totta kai oli surullinen fiilis”

© Kuva: Getty Images

Moni on jo tuominnut Norwichin putoajaksi, mutta suomalaiskärki Teemu Pukki uskoo edelleen joukkueensa mahdollisuuksiin.

Norwich avasi viime viikonloppuna voittotilinsä, kun se kaatoi vieraskentällä Brentfordin 2–1. Tulos ei riittänyt pelastamaan manageri Daniel Farken työpaikkaa.

– Kausi on ollut vaikea. Oli aika paljon iloisia jätkiä pukukopissa pelin jälkeen, kun voitto vihdoinkin saatiin. Sen eteen on taisteltu paljon ja nyt pitää tavallaan aloittaa kausi alusta. Tässä on vielä monta peliä jäljellä ja vielä on kaikki mahdollisuudet säilyä sarjassa, Pukki sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Hän myöntää fiiliksen olleen totta kai surullinen, kun tieto Farken lähtöpasseista saavutti joukkueen. Suomen maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä arvioi pelanneensa uransa parasta jalkapalloa saksalaisen alaisuudessa.

– Meillä on ollut hienoja kokemuksia Norwich-urani aikana. Olen nauttinut todella paljon hänen alaisuudessaan pelaamisesta. Mutta totta kai tällaiset asiat kuuluvat urheiluun ja nyt pitää vaan, sitten kun uusi valmentaja selviää ja menen takaisin sinne, niin asennoitua täysillä pelaamaan hänelle.

Pukki on viimeistellyt tällä kaudella kolme liigamaalia Norwichin paidassa.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!