ESPN: Man United tarttui tilaisuuteen – yrittää napata himoitun hyökkääjän Liverpoolin edestä

© Kuva: Getty Images

Manchester United on lähtenyt mukaan kilpailuun Timo Werneristä. Asiasta kertoo ESPN.

Mediayhtiön mukaan Liverpool on edelleen kisassa piikkipaikalla, mutta nyt United hönkii niskaan. Unitedissa katsotaan, että Werner olisi profiililtaan sellainen pelaaja, jota seura etsii.

24-vuotias Werner on noussut yhdeksi havitelluimmista keskushyökkääjistä. RB Leipzigissa kesästä 2016 lähtien pelannut saksalainen on tällä kaudella paukuttanut 39 ottelussa hurjat tehot: 30+12. Hän on Bundesliigan maalipörssissä toisena ja kokonaistehotilastossa ykkönen.

Wernerin sopimuksessa on 55 miljoonan euron ulosostopykälä, josta Leipzig ei aio tinkiä. Normaaliolosuhteissa summa ei edes olisi kohtuullisen korkea. Esimerkiksi Barcelona jahtaa tällä hetkellä Internazionalen Lautaro Martínezia, jonka ulosostopykälä on 111 miljoonaa euroa.

Koronavirus on kuitenkin muuttanut tilannetta. Valioliigaseurojen tulot ovat ehtyneet, mutta kulut juoksevat. Kaiken lisäksi seurat joutuvat maksamaan vahingonkorvauksia tv-yhtiöille. Valioliigan top 6 -seurojen osalta korvaussumma on The Guardianin mukaan noin 30 miljoonaa puntaa per seura. Tulevaisuudennäkymät eivät takaa parempia aikoja, sillä Valioliigaa pelattaneen hyvä tovi ilman katsojia. Se tarkoittaa, ettei ottelupäivän tuloja ole tulossa pitkään aikaan.

Kaiken kun ynnää yhteen, Wernerin 55 miljoonan euron ulosostopykälä onkin haastavan suuri. Tuoreiden Sport Bildin tietojen mukaan Liverpoolin on lisäksi tehtävä päätös pian, sillä pykälä on voimassa vain kesäkuun puoliväliin saakka. Leipzigin toimitusjohtaja Oliver Mintzlaff sanoi, ettei hinta kesäkuun puolivälin jälkeen ainakaan putoa.

Nyt voisi siis Man Unitedilla olla paikka iskeä väliin. Uutisoimme aiemmin tänään, että United on nostanut 140 miljoonan punnan edestä luottoa. Joissain lehdissä pohdittiin, voisiko se ennakoida liikkeitä pelaajamarkkinoilla.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!