Liverpool-siirto lähestyy? Leipzig-manageri luovuttamassa taistelun Timo Werneristä: ”En keksi enää mitään uutta sanottavaa hänelle”

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigissa hurjaan lentoon nousseen Timo Wernerin jatko Saksassa vaikuttaa päivä päivältä epätodennäköisemmältä. Leipzigin päävalmentaja Julian Nagelsmann kertoo tehneensä jo kaiken voitavansa pitääkseen maalitykkinsä seurassa.

– Emme voi sille mitään. Hän tietää, mitä hänellä on Leipzigissa ja mitä hänellä on minun kanssani, Nagelsmann totesi maanantaina FC Köln -voiton jälkeen.

– Pelaajan on koettava voivansa kehittyä. Jos hänestä ei tunnu siltä, siitä ei ole mitään hyötyä, että käsken häntä pysymään.

24-vuotiaalla Saksan maajoukkuehyökkääjällä on kolme vuotta sopimustaan jäljellä, mutta  sopimukseen kirjattu 58,4 miljoonan euron ulosostopykälä umpeutuu kesäkuun 15. päivä. Tällä kaudella Bundesliigassa 25 maalia 29 ottelussa tehneen Wernerin hintalappu olisi todennäköisesti paljon korkeammalla.

– Loppujen lopuksi kyse on hänen elämästään ja urastaan, ja hän tekee päätöksensä. En keksi enää mitään uutta sanottavaa Timolle, Nagelsmann sanoo.

Liverpoolin uskotaan olevan vahvimmassa asemassa saamaan Wernerin nimen sopimuspaperiin. Jürgen Kloppin alaisuudessa Werner jakaisi hyökkäysvastuun Sadio Manén, Mohamed Salahin ja Roberto Firminon kanssa.

ESPN:n asiantuntija Craig Burley arvioi, että myös Frank Lampardin Chelsea on kiinnostunut Werneristä. Entisen Chelseakin edustaneen pelaajan mukaan siirto Lontooseen olisi uran kannalta parempi vaihtoehto.

– Hän (Werner) sopisi täydellisesti Chelseaan. Hän voi pelata laidalla tai keskellä, hän tekee paljon töitä ja prässää pallottomana. Se kävisi järkeen hänelle (Lampardille), Burley spekuloi.

Burley kuitenkin uskoo myös, että Liverpoolissakin olisi vastuuta saatavilla.

– Uskon Kloppin voivan myydä Wernerille, että Mané, Firmino ja Salah eivät tule pelaamaan 50-60 peliä vuodessa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!