Näin Frank Lampard vakuutti Timo Wernerin Chelsea-siirrosta – ”Hän kertoi, kuinka paljon arvostaa minua ihmisenä”

© Kuva: Getty Images

Timo Werner liittyy Chelsean vahvuuteen heinäkuussa. Chelsea hankki kärjen reilulla 50 miljoonalla eurolla RB Leipzigistä.

34 maalia päättyneellä kaudella tehnyt Werner saapuu Chelseaan innoissaan. Werner ei osallistu elokuiseen RB Leipzigin Mestarien liigan puolivälieräotteluun keskittyäkseen uuteen etappiinsa Lontoossa. Lue Wernerin mietteet siitä täältä.

Werner kertoi Sky Sportsille, miten Chelsean päävalmentaja Frank Lampard onnistui suostuttelemaan kärjen siirtymään Stamford Bridgelle.

– Keskustelut Chelsean seurajohdon kanssa olivat niin hyviä, että loppujen lopuksi päädyin valitsemaan heidät. Lampard minun tietävän, että jos siirtyisin Chelseaan, tuntisin itseni yhtä kotoisaksi kuin Leipzigissä. Lampard kertoi keskusteluissamme usein, kuinka paljon hän haluaisi minut seuraan. Hän kertoi, kuinka paljon arvostaa minua ihmisenä, Werner totesi.

– Luonnollisesti on vaikeaa päästää irti Leipzigistä ja siitä, miten kotoisalta minusta on siellä tuntunut, mutta tämä on ainoa tapa ottaa seuraava askel urallani. Olisin jäänyt loppu-urakseni Leipzigiin, jos en olisi poistunut sieltä tänä kesänä.