”On turhauttavaa katsoa häntä” – Chelsean jättihankinta sai jälleen kritiikkiä peliesityksestään

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigistä Chelseaan viime kesänä siirtynyt Timo Werner ei ole debyytikaudellaan pystynyt lunastamaan häneen kohdistettuja odotuksia.

24-vuotias saksalaishyökkääjä on pelannut Chelsean riveissä kuluvan kauden aikana 34 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kymmenen maalia.

Kymmenenen maalia olisi monelle muulle hyökkääjälle loistava maalimäärä, mutta ei Wernerille, joka paukutti RB Leipzigissä viime kaudella peräti 34 maalia.

Werner onkin saanut kritiikkiä peliesityksistään läpi kauden, viimeksi tiistai-iltana Atlético Madrid-Chelsea -ottelun jälkeen.

– On turhauttavaa katsoa häntä, koska olet nähnyt klippejä siitä, mitä hän voi tehdä, Man Unitedin puolustajalegenda Rio Ferdinand sanoi BT Sportille.

– Hän pääsee maalipaikoille, mutta ei saa palloa maaliin. Näille paikoille päästyään hän myös menettää aivan liian usein pallon tai hänellä kestää liian kauan ratkaisun tekeminen.

– Joskus nopeiden pelaajien on hidastettava peliä vähän. He juoksevat niin nopeasti, että kaikki näyttää olevan hämärää.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.