The Guardian: Mauricio Pochettinon siirtolistalla tukku kovia nimiä

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on The Guardianin mukaan antanut seurajohtaja Daniel Levylle listansa pelaajista, joita tarvitsee parantaakseen joukkueen alaspäin osoittavaa pistekertymää.

Siirtomarkkinoilla vahvasti takapulpetissa viime aikoina istunut Spurs todella tarvitsee uutta verta, mikäli esimerkiksi huhuissa liikkuvat Christian Eriksen ja Danny Rose jättävät seuran. Tarvetta on, vaikka mainitut jäisivätkin. Niistä 25 pelaajasta, jotka joukkueella oli viime kauden alkaessa, jokainen pelasi vähintään kaksi ottelua – mukaanlukien kakkos- ja kolmosmaalivahdit Paulo Gazzaniga ja Michel Vorm. Tasainen peluutus ei tietenkään ole välttämättä huono asia, mutta Pochettinon tapauksessa se oli pakon sanelemaa.

Mestarien liigan finaalipaikan lisäksi joukkue mahdutti jälleen itsensä Valioliigan neljän parhaan joukkoon, mutta sen pistekeskiarvo osoittaa alaspäin. Päättyneellä kaudella loppusaldo oli 71 pistettä, kun se vuotta aiemmin oli 77, ja kaksi vuotta sitten jopa 86.

Eriksenin hiljattainen ilmoitus lähtöhaluistaan ei välttämättä ollut oletetun kaltainen katastrofi Tottenhamille. Seuran talous on uuden stadionin kanssa tiukoilla, eikä Levy suorastaan avokätisestä rahankäytöstään toki muutenkaan ole tunnettu. Tanskalaisen myynti saattaisi tuoda tilille varoja, joiden turvin Pochettino voisi saada jonkun toiveistaan toteutettua.

Ja niin, se lista managerin haluamista pelaajista. Guardianin mukaan sillä ovat ainakin nimet Tanguy Ndombélé, Donny van de Beek, Nicolò Zaniolo ja Ryan Sessegnon.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!