Chelsea nappasi tiistaina 1-0 voiton Norwichista, ja vahvisti asemaansa kolmantena Valioliigassa. Mestaruussarjaan putoavalle vierasjoukkueelle tappio oli peräti kahdeksas peräkkäinen.

Chelsea hallitsi avausjaksoa mielin määrin, eikä Norwich saanut luotua yhtään maalintekopaikkaa. Maalintekoyritykset kirjattiin kotijoukkueelle peräti 12-0. Huippupaikoille pääseminen oli kuitenkin tiukassa myös Chelsealla.

Lontoolaiset olivat lähellä siirtyä johtoon 36. minuutilla, mutta Tim Krul torjui upeasti Christian Pulisicin laukauksen.

Suvereenista hallinnasta huolimatta kotijoukkueen johtomaalia saatiin odotella avausjakson lisäajalle asti. Pulisicin keskitys tavoitti Olivier Giroudin pään boksin sisällä, eikä ranskalainen erehtynyt.

31 - Since his Premier League debut in August 2012, Olivier Giroud has scored 31 headed goals, five more than any other player in that time. Bonce.

Toisen puoliajan alussa peli hieman tasoittui, ja vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan. Maalipaikkoja se ei kuitenkaan pystynyt juurikaan luomaan.

Pienen suvantovaiheen jälkeen Chelsea otti jälleen pelin hallinnan selvästi itselleen, mutta lisäosumia se ei kyennyt kuitenkaan iskemään muutamasta huippupaikasta huolimatta.

Teemu Pukki pääsi kentälle 79. minuutilla, mutta Norwichin hyökkäykset olivat vähissä, eikä suomalainen päässyt juurikaan osallistumaan peliin.

Valioliiga jatkuu keskiviikkona neljän ottelun voimin.