Olivier Giroud pelasti Chelsean – Teemu Pukin peliaika jäi vähäiseksi

© Kuva: Getty Images

Chelsea nappasi tiistaina 1-0 voiton Norwichista, ja vahvisti asemaansa kolmantena Valioliigassa. Mestaruussarjaan putoavalle vierasjoukkueelle tappio oli peräti kahdeksas peräkkäinen.

Chelsea hallitsi avausjaksoa mielin määrin, eikä Norwich saanut luotua yhtään maalintekopaikkaa. Maalintekoyritykset kirjattiin kotijoukkueelle peräti 12-0. Huippupaikoille pääseminen oli kuitenkin tiukassa myös Chelsealla.

Lontoolaiset olivat lähellä siirtyä johtoon 36. minuutilla, mutta Tim Krul torjui upeasti Christian Pulisicin laukauksen.

Suvereenista hallinnasta huolimatta kotijoukkueen johtomaalia saatiin odotella avausjakson lisäajalle asti. Pulisicin keskitys tavoitti Olivier Giroudin pään boksin sisällä, eikä ranskalainen erehtynyt.

Toisen puoliajan alussa peli hieman tasoittui, ja vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan. Maalipaikkoja se ei kuitenkaan pystynyt juurikaan luomaan.

Pienen suvantovaiheen jälkeen Chelsea otti jälleen pelin hallinnan selvästi itselleen, mutta lisäosumia se ei kyennyt kuitenkaan iskemään muutamasta huippupaikasta huolimatta.

Teemu Pukki pääsi kentälle 79. minuutilla, mutta Norwichin hyökkäykset olivat vähissä, eikä suomalainen päässyt juurikaan osallistumaan peliin.

Valioliiga jatkuu keskiviikkona neljän ottelun voimin.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.