Tottenham kärsi selvän tappion Sheffield Unitedille dramaattisessa pelissä

© Kuva: Getty Images

Tottenhamille jäi jossiteltavaa Valioliigan torstain ensimmäisessä ottelussa, kun se hävisi Sheffield Unitedille maalein 3−1.

Ottelun puhuttavinta hetkeä todistettiin puolen tunnin kohdalla. Sheffield United siirtyi johtoon Sander Bergen osumalla, minkä jälkeen Harry Kane tasoitti pelin heti seuraavasta hyökkäyksestä. Tai luuli tasoittaneensa, sillä maali hylättiin.

VAR-tarkastelun jälkeen todettiin, että maalia edelsi Lucas Mouran käsivirhe, kun brassi kaatui ja pallo jatkoi matkaa hänen kauttaan Kanelle. Hylkäämistuomio aiheuttanee paljon parranpärinää ottelun jälkeisissä spekulaatioissa.

Lys Mousset lisäsi sheffieldiläisten johdon kahteen maaliin tultuaan kentälle tunnin kohdalla. Hän ehti olla nurmella runsaat viisi minuuttia ennen tekemäänsä 2−0-maalia.

Oliver McBurnie vei Sheffield Unitedin jo 3−0-johtoon 84. minuutilla. Kane kavensi 3−1:een varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, mutta se oli Spursin kannalta laiha lohtu.

Sheffield United nousi voitollaan sarjataulukossa Tottenhamin ohi europaikkojen tuntumaan seitsemänneksi. Tottenhamin taistelu eurosijoista vaikeutui, ja Spurs on tappionsa seurauksena sijalla yhdeksän.