Arsenal juoksutti Newcastlea ja nappasi täyden pistepotin komealla esityksellä

© Kuva: Getty Images

Arsenal voitti Newcastlen maanantaina kotikentällään 3-0 Valioliigassa.

Vartin kohdalla pallo käväisi jo tolpassa, kun Pierre-Emerick Aubameyang haki ratkaisua pienestä kulmasta. Newcastlen maali ammotti tyhjänä, mutta Aubameyang ei saanut palloa sisään vaikeasta asennosta.

Arsenal hallitsi valtaosan ajasta palloa, mutta myös Newcastle eteni ajoittain hyökkäysalueelle. Aubameyangin tolppalaukausta lukuun ottamatta huipputontit olivat kuitenkin vähissä.

Hieman ennen taukoa Aubameyang meinasi toimittaa pallon onnekkaasti verkkoon, kun hänen keskityksensä kimposi Newcastlen pelaajasta kohti yläkulmaa, mutta vieraiden maalivahti Karl Darlow oli hereillä ja esitti näyttävän torjunnan.

Arsenal tuli toiselle jaksolle ryminällä ja siirtyi johtoon 50. minuutilla. Thomas Parteyn pitkä avaus tavoitti Aubameyangin, joka kuskasi pallon rangaistusalueelle ennen kuin laukoi sen etuyläkulmaan. 1-0.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Tykkimiehet osui jälleen. Emile Smith Rowe pujotteli vasemmalta laidalta rangaistusalueelle pallon kanssa ja tarjoili sen takaviistoon Bukayo Sakalle, joka latasi pelivälineen suoraan syötöstä sisään. 2-0.

Loppulukemat tällättiin taululle vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Cédric Soares kirmasi pallon kanssa päätyrajalle ja löysi nappisyötöllä takaviistosta Aubameyangin, jonka tarvitsi enää siirtää peliväline tyhjään maaliin. 3-0.

Arsenal nousi tuloksen myötä kymmenenneksi, Newcastle jatkaa 15:nä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.