Arsenal voitti Newcastlen maanantaina kotikentällään 3-0 Valioliigassa.

Newcastle United FC

@NUFC
TEAM-NEWS 🚨

HWTL! ⚫️⚪️

Vartin kohdalla pallo käväisi jo tolpassa, kun Pierre-Emerick Aubameyang haki ratkaisua pienestä kulmasta. Newcastlen maali ammotti tyhjänä, mutta Aubameyang ei saanut palloa sisään vaikeasta asennosta.

Arsenal hallitsi valtaosan ajasta palloa, mutta myös Newcastle eteni ajoittain hyökkäysalueelle. Aubameyangin tolppalaukausta lukuun ottamatta huipputontit olivat kuitenkin vähissä.

Hieman ennen taukoa Aubameyang meinasi toimittaa pallon onnekkaasti verkkoon, kun hänen keskityksensä kimposi Newcastlen pelaajasta kohti yläkulmaa, mutta vieraiden maalivahti Karl Darlow oli hereillä ja esitti näyttävän torjunnan.

Arsenal tuli toiselle jaksolle ryminällä ja siirtyi johtoon 50. minuutilla. Thomas Parteyn pitkä avaus tavoitti Aubameyangin, joka kuskasi pallon rangaistusalueelle ennen kuin laukoi sen etuyläkulmaan. 1-0.

WhoScored.com

@WhoScored
4⃣ Pierre-Emerick Aubameyang has now scored in four consecutive appearances against Newcastle

⚽️ His fourth league goal of the season has given the Gunners the lead

'53 | 1-0 #ARSNEW

Kymmenen minuuttia myöhemmin Tykkimiehet osui jälleen. Emile Smith Rowe pujotteli vasemmalta laidalta rangaistusalueelle pallon kanssa ja tarjoili sen takaviistoon Bukayo Sakalle, joka latasi pelivälineen suoraan syötöstä sisään. 2-0.

Loppulukemat tällättiin taululle vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Cédric Soares kirmasi pallon kanssa päätyrajalle ja löysi nappisyötöllä takaviistosta Aubameyangin, jonka tarvitsi enää siirtää peliväline tyhjään maaliin. 3-0.

Arsenal nousi tuloksen myötä kymmenenneksi, Newcastle jatkaa 15:nä.