Uskomatonta tuuria! Aston Villa ja Wolverhampton pelasivat oudon kaksijakoisen ottelun

© Kuva: Getty Images

Lauantain kolmannessa valioliigaottelussa kohtasivat keskikastin Aston Villa ja Wolverhampton.

Huolimatta tiukoista tilanteista, maaleja joukkueet eivät saaneet aikaan.

Isäntien johto-osuma oli äärimmäisen lähellä jo kolmen minuutin kohdalla. Ollie Watkins pääsi tekemään itselleen riittävän siirron, ja lähetti todella laadukkaan laukauksen kaukaa. Rui Patricio ei Wolves-maalilla olisi torjuntaan yltänyt, mutta veto osui yläriman sisäosaan ja pallo pomppasi takaisin kentälle.

14 minuutin kohdalla pallo kävi taas Wolves-maalin ylärimassa, vieläpä lähes samassa kohdassa sitä kuin Watkinsin tilanteessa. Tällä kertaa toppareista Tyrone Mings jatkoi pallon boksissa parilleen Ezri Konsalle, joka pääsi ohjaamaan kehikkoon maalin edestä.

Wolves ei ollut pelistä alussa millään tavalla ulkona, mutta etenkin joukkueen keskialueen syötöissä riitti parantamisen varaa.

Pelaajien kasassa pysyminen näytti tiukalta. Ensin vieraiden Leander Dendoncker koki kovia Villan toisessa maalitilanteessa, ja joitain minuutteja myöhemmin isäntien Matt Targett piteli kentän pinnassa nilkkaansa.

Avauspuolikkaalla ei ylärimaa lähemmäs maalia päästy.

Wolves tuli tauolta vahvasti

Vieraitten Pedro Neto osoitti väläyksiä hurjasta juoksuvoimastaan jo ensimmäisellä puolikkaalla. 49. minuutilla portugalilainen karkasi jälleen, ja voitti Targettin osin nopeudellaan. Tällä kertaa rynnistys päättyi laukaukseen, jonka Emiliano Martínez torjui etukulmasta. Jotain ottelusta kertonee, että kyseessä oli ensimmäinen maalia kohti kirjattu yritys Molineux’n illassa.

Romain Saïss hukkasi aivan valtaisan maalipaikan vähän ennen tunnin täyttymistä. Wolves pelasi kulman lyhyenä, ja onnistui tempussaan. Pallo pelattiin takatolpalle Conor Coadylle, joka puski voimalla pystypuuhun. Tolpasta pallo jatkoi matkaansa Saïssille, jolla oli edessään neliömetreittäin tyhjää verkkoa, ja etäisyyttä veräjään alle metri. Tavalla tai toisella marokkolainen onnistui ohjaamaan yli maalin.

Coady oli varttia ennen täyttä aikaa taas tekemässä osumaa, tällä kertaa pallo maalinedushässäkästä niukasti Martínezin jalan kautta oikean tolpan väärälle puolelle.

Villa oli tehnyt kaikki vaihtonsa ennen varsinaisen peliajan viimeisiä minuutteja. Kun ne olivat täynnä, ja ottelulle oli ilmoitettu kolme minuuttia lisäaikaa, putosi Mings kentän pintaan, ja vaikutti olevan kykenemätön jatkamaan. 27-vuotias käveli kuitenkin kentältä omin avuin, eikä joukkue joutunut pelaamaan loppuhetkiä vajaalla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.