West Hamilla sihti pahasti hukassa – Everton haki arvokkaat sarjapisteet Lontoosta

© Kuva: Getty Images

Europelipaikoista taisteleva Everton haki sunnuntaina arvokkaat kolme sarjapistettä Lontoon Olympiastadionilta kaatamalla West Hamin 1-0-lukemin.

Tasaisen ja vauhdikkaan avausjakson ainoa maali syntyi 24. peliminuutin kohdalla. Ben Godfrey lähetti keskialueelta loistavan syötön pystyyn ja Dominic Calvert-Lewin karkasi läpiajoon. Evertonin maalitykki ei jättänyt paikkaansa hyödyntämättä vaan laukoi vieraat johtoon. 0-1.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Toisella puoliajalla West Ham haki hanakasti tasoitusmaalia, mutta pelaajien sihti oli pahasti hukassa. Kotijoukkue ei saanut ottelun aikana laukaustakaan Evertonin maalia kohti. Lähimpänä maalintekoa oli Vladimir Coufal, jonka laukaus tunnin kohdalla pysähtyi tolppaan.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

Lähimpänä toisen maalin tekemistä oli Everton, joka loi jälkimmäisellä nelivitosella kaksikin huippupaikkaa.

Ensimmäinen siunaantui Seamus Colemanille, joka pääsi läpiajoon, mutta Jesse Lingardin upea koko kentän juoksu tilanteeseen ja fantastinen liuku vesitti laitapuolustajan maalintekoyrityksen.

Toinen paikka avautui vaihtopelaaja Joshua Kingille, jonka pusku lähietäisyydeltä pysähtyi tolppaan.

Everton nousi voittonsa myötä lähemmäs europelipaikkoja. West Hamille tappio tiesi käytännössä sitä, että se voi haudata haaveet Mestarien liigaan pääsystä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!