Arsenal murskaavan ylivoimainen Emiratesilla! Villa-lupaus viimeisteli uransa ensimmäisen valioliigamaalin

Arsenal palasi perjantai-iltana voittokantaan, kun se kaatoi kotikentällään Aston Villan maalein 3-1.

Ottelun avausjakso oli Arsenalin täydellistä hallintaa. Villa oli hätää kärsimässä heti ensiminuuteista lähtien ja joutui tappioasemaan 23. peliminuutin kohdalla.

Emile Smith Rowen antama kulmapotku tavoitti Thomas Parteyn, joka nikkasi pallon alakulmaan ohi Emiliano Martínezin.

Arsenal loi maalipaikkoja kuin liukuhihnalta, mutta Villa oli selvitä tauolle ainoastaan maalin tappioasemassa.

Ottelun erotuomarina toiminut Craig Pawson puhalsi jo puoliajan päättyneeksi, kunnes hän kumosi sen ja meni vielä tarkistamaan avausjakson lopulla tapahtunutta tilannetta, jossa Alexandre Lacazette kaadettiin.

Tarkistuksen jälkeen Pawson tuomitsi Arsenalille rangaistuspotkun jota asettui laukomaan joukkueen kapteeni Pierre-Emerick Aubameyang. Martínez aavisti oikeaan suuntaan ja torjui rankkarin, mutta maalitykki latoi paluupallon maaliin.

Arsenal loi ensimmäisellä puoliajalla maaliodottamaa enemmän kuin kukaan muu tällä kaudella. Se myös vei maalintekoyritykset tylyin lukemin: 14-0!

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Aston Villa piristyi toiselle puoliajalle, mutta Arsenal ratkaisi pelin jo varhaisessa vaiheessa iskemällä kolmannen osuman.

Arsenal käynnisti omalta kenttäpuoliskoltaan nopean vastahyökkäyksen. Aubameyang antoi keskialueelta upean pystysyötön Smith Rowelle, joka laukoi pallon Tyrone Mingsin jalan kautta maaliin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Pieni toivonkipinä Villa-leirissä heräsi vielä vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua, kun hyökkääjälupaus Jacob Ramsey kavensi pelin 3-1:een uransa ensimmäisellä valioliigaosumalla.

Se oli lopulta laiha lohtu ja Villa joutui poistumaan jo kolmannesta peräkkäisestä valioliigaottelusta tappio niskassaan. Arsenal puolestaan katkaisi voitollaan orastavan tasapeliputken ja nousi sarjataulukossa sijalle yhdeksän.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!