West Ham ja Leeds tarjosivat uskomattoman trillerin Valioliigassa – englantilaislaituri iski hattutempun

© Kuva: Getty Images

West Ham ja Leeds tarjosivat sunnuntain valioliigakamppailussaan rahoille vastinetta oikein toden teolla. Tapahtumarikas kamppailu päättyi lopulta Leedsin voittoon lukemin 3-2.

Vieraiden sankariksi nousi 25-vuotias laitahyökkääjä Jack Harrison. Harrison oli iskenyt ennen sunnuntain kamppailua uransa aikana ainoastaan yhden osuman Valioliigassa, mutta West Hamia vastaan englantilainen iski maaleja hattutempun verran.

Lontoolaisten maaleista vastasivat puolestaan Pablo Fornals sekä hurjassa vireessä oleva Jarrod Bowen. Bowenilla oli vielä kamppailun lisäajalla tuhannen taalan paikka iskeä tasoitusosuma, mutta viimeistely-yritys maalin edestä painui yli maalin. Englantilaislaituri on osunut nyt kolmessa viimeisimmässä valioliigakamppailussaan. Koko kauden aikana hän on iskenyt nyt kuusi maalia ja syöttänyt peräti yhdeksän osumaa pelaamissaan 22 kamppailussa.

Pahoista loukkaantumisista kauden aikana kärsinyt Leeds menetti sunnuntain kamppailussa kaksi pelaajaa lisää sairastuvan puolelle. Junior Firpo ja Adam Forshaw joutuivat jättämään ottelun kesken jo avausjaksolla.

Sarjataulukon häntäpäähän (sija 15) pudonnut Leeds on nyt onnistunut voittamaan kaksi viimeistä kamppailuaan ja kasvattanut eron putoamisviivaan yhdeksään pisteeseen. West Ham puolestaan on ainakin tällä hetkellä vielä neljäntenä, mutta Arsenal ja Tottenham vaanivat lähietäisyydellä ja otteluita vähemmän pelanneena.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.