Sheffield United isännöi tiistai-iltana Manchester Cityä Valioliigan 24. kierroksella.

Viikonloppuna Crystal Palacen kanssa tasapeliin jäänyt Manchester City palasi voittojen tielle Bramall Lanella.

Penkillä ottelun aloittanut Sergio Agüero vaihdettiin kentälle toisella jaksolla ja argentiinalainen vastasi tuttuun tapaan vieraiden voittomaalista. Osuma jäi samalla ottelun ainoaksi ja Manchester City voitti ottelun 1-0.

Agüero nousi Valioliigan historian neljänneksi parhaimmaksi maalintekijäksi. Manchester City nousi ainakin väliaikaisesti 13 pisteen päähän Liverpoolista.

Kuluvan sarjakauden mielenkiintoisin lisäaika nähtiin Goodison Parkilla. Everton johti Newcastlea 2-0 vielä lisäajan kolmannella minuutilla, mutta Newcastle nousi kuin ihmeen kaupalla tasoihin. Florian Lejeune teki kaksi maalia lisäajan viimeisillä hetkillä ja Newcastle onnistui kuin onnistuikin nappaamaan pisteen mukaansa Liverpoolista.

Chelsean ja Arsenalin välistä ottelua on pelattu noin tunti. Chelsea johtaa ottelua 1-0.