Toimitusjohtaja: Näin Arsenal aikoo kiristää siirtopolitiikkaansa Aaron Ramsey -farssin jälkeen

© Kuva: Getty Images

Aaron Ramsey tulee siirtymään ilmaiseksi Juventukseen tämän kauden jälkeen, koska hänen sopimuksensa Arsenalin kanssa tulee päätökseen. (Lue lisää)

Lontoolaisseuran toimitusjohtaja Vinai Venkatesham harmitteli Ramseyn menettämistä ja haluaakin tehdä nyt muutoksen Arsenalin siirtopolitiikkaan.

Hänen mukaansa Arsenal ei aio enää päästää pelaajia lähtemään ilmaiseksi, ellei heidän uransa ole tulossa lopullisesti päätökseen.

– Kun myymme pelaajia, meidän on maksimoitava siirtokorvauksista saatavat tulot ja käytettävä ne joukkueen parantamiseen, Venkatesham kertoi seuran nettisivuilla.

– Meidän on oltava hyvin kurinalaisia niiden ykkösjoukkueen pelaajien kanssa, joiden ura ei ole tulossa päätökseen.

– Se tarkoittaa sitä, että meidän on tehtävä hankalia päätöksiä kun heillä on enää kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Tulemme joko uusimaan ne sopimukset tai myymään heidät muualle, Venkatesham painotti.

– Meidän on oltava rohkeita näiden päätösten kanssa koska me emme voi olla tilanteessa, missä päästämme pelaajat ovesta ulos ilmaiseksi – ellei heidän uransa ole tulossa päätökseen.

Venkateshamin lauseet ovat suora varoitus Pierre-Emerick Aubameyangille, Mesut Özilille, Henrikh Mkhitarjanille, Shkodran Mustafille, Laurent Koscielnylle ja Sokratis Papastathopoulosille, joiden kaikkien sopimus päättyy vuoteen 2021 mennessä.