Kevin De Bruyne puolustaa Vincent Kompanya katastrofialun jälkeen: ”Moni ihminen haluaa hänen epäonnistuvan”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne puolustaa ex-joukkuekaveriaan Vincent Kompanya, jonka alku Anderlechtin pelaaja-valmentajana on ollut lähes katastrofaalinen.

Anderlecht on viiden kierroksen jälkeen ilman voittoa Belgian liigassa. Se on jo johtanut toimenpiteisiin, sillä Kompanyn ollessa kentällä taktiset ratkaisut on siirretty Simon Daviesin harteille.

– Hän on ollut valmentaja noin kahden kuukauden ajan, joten mitä odotatte? ihmettelee De Bruyne.

– Sitä, että hän menee sinne ja voittaa joka pelin? Jalkapallossa asiat eivät mene niin. Luulen, että moni ihminen haluaa hänen epäonnistuvan, koska kaikki ihmiset eivät pidä tästä työstä, pelaajana ja valmentajana olemisesta, mutta minä tunnen Vinnyn aika hyvin. Hän ei todennäköisesti välitä, mitä ihmiset siitä sanovat.

De Bruyne paljastaa, että vaikeuksista huolimatta hänen maanmiehensä on nauttinut uudesta haasteesta.

– Olen puhunut hänen kanssaan pari kertaa, hän nauttii siitä. Näkemissäni peleissä he pelasivat mielestäni todella hyvin. Heiltä puuttuu tällä hetkellä kärkipelaaja, mutta mielestäni hänellä on erittäin vaikea työ.

De Bruyne uskoo Kompanyn saavan aikaa kurssin kääntämiseen. Hänen mukaansa uuden pelifilosofian sisään ajaminen ei ole helppoa.

Lähde: Sky Sports