Brasilian A-maajoukkuekärki kertoi poikkeavasta lapsuudestaan – tuli isäksi jo 14-vuotiaana: ”Se oli vaikeaa aikaa”

© Kuva: Getty Images

Wesley debytoi Brasilian A-maajoukkueessa perjantaina Argentiinaa vastaan.

22-vuotias kärki siirtyi kesällä Club Brüggesta Aston Villaan noin 25 miljoonalla eurolla. Wesley on viimeistellyt tällä kaudella neljä maalia Valioliigassa.

Wesley kertoi hiljattain Sky Sportsin haastattelussa varsin poikkeavasta lapsuudestaan. Wesley tuli isäksi vain 14-vuotiaana ja sai kaksi vuotta myöhemmin toisen lapsensa.

– Sain ensimmäisen lapseni, kun olin 14-vuotias. Se oli vaikeaa aikaa, koska silloin yritin todella päästä ammattilaisjalkapalloilijaksi. Minun oli tehtävä töitä päivällä ja mentävä illalla harjoituksiin.

– Olin 14-vuotias ensimmäisen lapsen syntyessä ja 16-vuotias, kun toinen syntyi. Kun sain lapseni, sanoin itselleni, että minun on tehtävä kaikki mahdollinen yltääkseni ammattilaiseksi. Se loi paineita, koska pelatessani minun oli ajateltava perhettäni, lapsiani, äitiäni ja kaikkia.

Wesley harjoitteli Atléticon edustusjoukkueen kanssa puolen vuoden ajan vuonna 2013. Wesley ei kuitenkaan saanut sopimusta Atléticoon ja jatkoi matkaansa takaisin Brasiliaan, kunnes palasi Eurooppaan vuonna 2015. Wesley kävi useissa maissa eri seuroissa testillä, mutta mikään ei onnistunut. Lopulta kärki löysi uuden kotinsa Slovakiasta.

– Minun oli saatava rahaa lapsiani varten. Menin seurasta seuraan ja kaikki kieltäytyivät. Olin käynyt kuudessa seurassa testillä ennen kuin päädyin Slovakiaan. Kun menin kuudenteen seuraan, ajattelin etten halua pelata enää jalkapalloa. Luulin urani loppuneen. Sitten sain mahdollisuuden.