Valioliigaan palannut West Brom tavoittelee norjalaistykkiä? Luottomies sivussa pitkään

© Kuva: Getty Images

West Bromwichin paluu Valioliigaan ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Joukkue on nipin napin kolmen viimeisen yläpuolella sarjataulukossa, mutta neljästä pelistä sillä on kasassa vasta Chelsealta napattu tasapelipiste.

Manageri Slaven Bilicillä on varmasti tekemistä kaikilla osa-alueilla, mutta hyökkäyksen vahvistaminen on ykkösprioriteetti. Baggiesin paitaa vuodesta 2016 kantaneen Hal Robson-Kanun leikkaushoitoa vaatinut käsivamma pitää tämän sivussa vielä hyvän tovin.

Lehtitietojen mukaan Bilic havittelee kotimaisen siirtoikkunan aikana vahvistuksekseen Bournemouthin Josh Kingiä. Norjalaishyökkääjällä on sopimusta Cherriesin kanssa jäljellä vielä ensi kesään, mutta ajatus pikaisesta paluusta Valioliigaan ei varmasti ole 28-vuotiaasta vastenmielinen.

Englannin kotimainen siirtoikkuna on avoinna 16. lokakuuta saakka, ja se mahdollistaa nimenomaan tämän kaltaiset siirrot. Valioliigaseurasta toiseen pelaajat eivät sen aikana voi siirtyä.

King olisi tiettävästi hankittavissan noin 10 miljoonan punnan summalla, mutta se, miten tämä maksusuoritus jaksotettaisiin, ei ole West Bromin näkökulmasta selvää.

Kun Valioliiga palaa maaottelutauolta, on West Bromilla heti taas näytön paikka; se kohtaa yhtä pykälää alempana sarjataulukossa majailevan Burnleyn 17. lokakuuta, kotonaan Hawthornsilla.

Lähde: Mail