Game Of Thronesin superfaniksi tunnustautuva valioliigatähti spekuloi suosikkisarjan loppuratkaisua: ”En tiedä, osaako hän johtaa”

© Kuva: Getty Images

Maailman tämän hetken suosituimman televisiosarjan HBO:n menestyshitti Game Of Thronesin lähenevä loppuratkaisu on puhuttanut huhtikuustä lähtien ympäri palloa. Viimeisen tuotantokauden juonenkäänteitä on analysoitu niin kahvipöydissä kuin valtamedioissa.

George R. R. Martinin kirjoihin pohjautuva ”GOT” on myös ollut monen jalkapallotähden tiukassa seurannassa. Poseerasihan Liverpoolin Mohamed Salah’kin muutama viikko sitten yhden pääosanäyttelijän Daenerys Targaryenin roolista tunnetun Emilia Clarken kanssa.

Crystal Palacen avainhyökkääjä Wilfried Zaha intoutui ennakoimaan sarjan viimeisten jaksojen käänteitä seuran otteluohjelmassa. Tähtipelaaja tunnustautuu GOT:in suureksi faniksi.

Zaha ei osaa arvata, kuka tulee lopulta voittamaan kahdeksan tuotantokauden mittaisen valtataistelun. Sarjan suurimman päähahmon Jon Snow’n mahdollisuuksiin hyökkääjä ei kuitenkaan usko.

– Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuka nousisi lopulta Rautaistuimelle. Jon Snow’lla on sydäntä, mutta en tiedä, osaako hän johtaa. Hän tuntuu päätyvän aina oman onnensa nojaan ja joku onnekkaasti sitten pelastaa hänet. Kuten Battle of the Bastards -jaksossa, Zaha spekuloi.

– Viimeisissä jaksoissa täytyy olla paljon tapahtumia! Tulen kaipaamaan tätä, kun se on ohi. Mitä minä silloin katson? Se on paras juttu, mitä olen nähnyt.  Vaikkakin siihen on hiukan hankala päästä sisälle, koska hahmoilla on niin hulluja nimiä.