Crystal Palace tuhlaili ilman ykköstähteään – Roy Hodgson puolusti joukkojaan: ”Tämä joukkue pystyy tekemään maaleja”

© Kuva: Getty Images

Crystal Palacen laitahyökkääjä Wilfried Zaha on saanut positiivisen tuloksen koronatestissä.

Zaha, 28, on eristäytynyt omiin oloihinsa, eikä hän siksi pelannut maanantaina, kun Palace hävisi Valioliigassa Burnleylle 0-1 (lue otteluraportti).

– Hän odottaa toisen testin tuloksia, sanoi Palacen manageri Roy Hodgson BBC:n mukaan.

– Hänellä ei ole varsinaisesti kipeä olo, mutta valitettavasti hänen testituloksensa osoittautui positiiviseksi, joten hän seuraa vaadittavia toimenpiteitä.

Zaha on ollut tällä kaudella Palacen tehokkain pelaaja tehtyään kahdeksassa ottelussa yhteensä viisi maalia ja syötettyään kaksi. Hän on ollut siten suoraan mukana lähes 60 prosentissa joukkueensa tämän kauden sarjamaaleista (7/12).

Hodgson suivaantui, kun häneltä kysyttiin, onko Palace liian riippuvainen Zahasta. Burnley otti Palacen kustannuksella kauden ensimmäisen voittonsa, kun vieraista ei ollut viimeistelemään paikoistaan.

– Olemme tehneet 12 maalia, joka on enemmän kuin aiempina vuosina yhdeksän ottelun jälkeen, sanoi Hodgson Daily Mailin mukaan.

– Ihmiset ovat kahden vuoden ajan sanoneet meille, ettemme tee tarpeeksi maaleja ja että meillä ei ole tarpeeksi maalintekijöitä. Tämä joukkue pystyy tekemään maaleja. Meillä on pelaajia, jotka pystyvät siihen ja tulevat tekemään maaleja.

– Meillä on 29 peliä jäljellä. Maaleja tulee kyllä ja monista eri lähteistä. Olen vakuuttunut siitä.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?