Frank Lampard teki Chelsean johtoportaalle vaatimuksen – avainpelaajalle tarjottava jatkosopimusta

© Kuva: Getty Images

Chelsean manageri Frank Lampard toivoo, että seuran johtoporras pääsisi Willianin kanssa yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta.

31-vuotiaan Willianin nykyinen sopimus Chelseassa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Jatkopahvista ollaan neuvoteltu, mutta osapuolten näkemykset sopimuksen pituudesta ja palkasta eroavat vielä.

Euroopan suureseurat Juventus ja Barcelona ovat tiettävästi kiinnostuneita Willianista. Näillä seuroilla on myös oikeus aloittaa sopimusneuvottelut brassilaiturin kanssa jo tammikuussa.

Willian, joka on kantanut Real Madridiin siirtyneen Eden Hazardin numero kymppiä selässään tällä kaudella, on ollut yksi Lampardin tärkeimmistä pelaajista. Willian on pelannut viimeisessä kahdeksassa Valioliiga-ottelussa täydet minuutit seitsemän kertaa, tehden kaksi maalia ja antaen kolme maalisyöttöä.

– Se sana ei ole ”itsestäänselvyys”, koska minä en voi vaikuttaa raha-asioihin. Tämä on seuran harteilla, Lampard kertoi näkemyksensä Willianin sopimustilanteesta Goalin mukaan.

– Mutta kaikki näkevät kuinka paljon turvaudun häneen, kuinka usein valitsen hänet kokoonpanoon ja mitä hän meille tuottaa. Rakastan häntä tässä jalkapalloseurassa. Joten siinä on minun kantani.

– Tiedän hänen laadukkuutensa yhteisiltä peliajoiltamme ja haluan nähdä hänet iloisena. Willy on iloinen, rento ja mukana kaveri joka rakastaa jalkapalloa. Se oli ensimmäinen asia mitä sanoin hänelle myös kauden alussa.