Chelsea on päässyt yhteisymmärrykseen brassitaituri Willianin sopimuksen jatkosta kauden loppuun asti. Willianin sopimus on ollut katkolla kesäkuun lopussa, mutta brassi jatkaa lontoolaisseurassa ainakin Valioliigakauden loppuun. Elokuun Mestarien liiga -otteluiden osalta Willian jatko on vielä epäselvä.

Chelsea neuvottelee Willianin kanssa yhä pidemmästä jatkosopimuksesta. Pelaaja itse haluaisi kolmen vuoden pahvin, mutta Chelsea on lyhyemmän sopimuksen perässä. Kiinnostusta 31-vuotiasta laituria kohtaan Lontoossa löytyy Chelsean lisäksi: myös Arsenalin ja Tottenhamin kerrotaan olevan kiinnostuneita paikallisvastustajansa pelaajan palveluksista.

Chelsea neuvottelee myös Pedron kanssa lyhyestä jatkosopimuksesta kauden loppuun asti. Pedro-neuvotteluja hankaloittaa espanjalaisen tuleva siirto AS Romaan, jonka kanssa hän on jo tehnyt esisopimuksen ilmaissiirrosta.

Sopimusongelmia välttääkseen Chelsea on lisäksi aktivoinut hyökkääjä Olivier Giroud’n ja maalivahti Willy Caballeron optiot vuoden jatkosta.