Readingin hollantilaismanagerin Jaap Stamin valmennusmetodit puhuttavat Englannissa, kertoo Reading Chronicle.

Puolustaja Reece Oxford, 18, loukkasi takareitensä vain päiviä sen jälkeen, kun hänet oli lainattu West Hamista. Stam totesi sen jälkeen, että hänen seurassaan pelaajat harjoittelevat ”paljon kovempaa” kuin useimmissa muissa seuroissa.

– Niin suurin osa pelaajista sanoo. Kerroin heille, että heidän on oltava rehellisiä, emmekä sano niin vain sanomisen ilosta, vaan moni pelaaja pitää harjoitteluamme paljon kovempana. Koska Mestaruussarjassa on paljon pelejä, jotkut managerit suhtautuvat siihen helpommin, mutta me käytämme mahdollisuuden harjoitella erittäin kovaa, Manchester Unitedin ex-toppari sanoo.

Tullessaan hän sanoi, että se on täysin erilaista siihen verrattuna, mihin hän oli tottunut West Hamissa.

Oxford teki Royals-debyyttinsä vasta hiljattain, kun hän tuli vaihdosta kentälle Prestonia vastaan. Stamin mukaan pelaaja ei ollut tottunut intensiiviseen harjoitteluun.

– Tullessaan hän sanoi, että se on täysin erilaista siihen verrattuna, mihin hän oli tottunut West Hamissa. Meidän työtavoissamme on enemmän intensiteettiä, ja siksi hän sai pikkuvamman. Hän on lahjakas pelaaja, jolla on paljon potentiaalia. On hyvä saada hänet nyt takaisin, jotta voimme käyttää häntä.

Hammers-luotsi Slaven Bilić kiisti Stamin puheet median edessä.

– Me harjoittelemme hyvin intensiivisesti. Ehkä Reecen tapauksessa seura vaihtui ja he harjoittelevat eri tavalla, mutta mielestäni ainoa asia on se, ettei Reece ollut tarpeeksi hyvässä kunnossa. Hän teki sopimuksen Readingin kanssa oltuaan pitkään sivussa nilkkavamman takia, joten ehkä hän ei ollut alussa parhaassa mahdollisessa kunnossa, jutteli Bilić.

– Tosin se oli aikoja sitten. Hänellä on ollut riittävästi aikaa päästä pelikuntoon.