Arsenal käynnistää uuden Valioliiga-kauden tämän viikon perjantaina, kun heitä vastaan asettuu toissavuotinen mestari Leicester City. Tykkimiesten tähtipelaaja Alexis Sánchez ei kuitenkaan ehdi palata joukkueensa kokoonpanoon vielä ennen kyseistä ottelua.

Chileläishyökkääjä ei ollut mukana Arsenalin yhdessäkään pre season -ottelussa, mukaan lukien viime sunnuntain Community Shield -kamppailu Chelseaa vastaan.

Sánchez on nyt manageri Arsène Wengerin mukaan venäyttänyt vatsalihaksensa joukkueen harjoituksissa. 28-vuotiaan pelaajan ei täten odoteta palaavan pelikentille vielä muutamaan viikkoon.

– Sánchez ei ole perjantaina käytettävissä. Hän kärsi vatsakudoksen lievästä venähdyksestä sunnuntain aamuharjoituksissa. Hänellä oli tarkastus kaksi päivää sitten, ja hän tulee olemaan poissa jonkin aikaa, kertoi Wenger lehdistölle ennen perjantain Leicester-kamppailua.

– Sánchez on tietysti suuri menetys, mutta meidän muut pelaajamme ovat hyvin valmistautuneita. En olisi muutenkaan nimennyt häntä avauskokoonpanoon vielä perjantaina. Hän on keskittynyt toipumiseen.

Sánchezin tulevaisuus Emiratesilla on ollut hyvin kyseenalainen koko kesän ajan. Pelaaja on yhdistetty tähän mennessä sekä Bayern Müncheniin, Manchester Cityyn että PSG:hen. Englantilaislehti The Independentin mukaan ranskalaisseura olisi jopa valmis tekemään Sánchezista vielä yhden ison tarjouksen ennen siirtoikkunan sulkeutumista.