Valioliiga-legenda Jamie Carragher uskoo, että Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Casemiron päivät absoluuttisella huipulla ovat ohi.

Casemiro, 32, siirtyi Unitediin kesällä 2022 Real Madridista yli 70 miljoonalla eurolla.

Brasilian maajoukkuepelaaja saapui Old Traffordille pitkän sopimuksen ja kiistattoman ansioluettelon kera. Hänet tunnetaan Madridin-vuosiltaan viisinkertaisena Mestarien liigan voittajana ja yhtenä maailman parhaista keskikenttäpelaajista.

Debyyttikaudellaan Casemiro lukeutui myös Unitedin parhaisiin pelaajiin, mutta kuluvalla sesongilla häntä on kritisoitu usein otteistaan. Manchester Unitedilla on muutenkin vaikea kausi meneillään, mutta erityisesti Casemiron tason lasku on pistänyt monilla silmään.

Maanantaina brassikonkari pelasi yhden heikoimmista otteluistaan Unitedissa, kun joukkue hävisi Crystal Palacen vieraana 0-4 Valioliigassa. Casemiro joutui loukkaantumisten takia tuuraamaan topparina ja oli jatkuvasti vaikeuksissa.

Tilastopalvelu FotMobin arvosteluissa Casemiro oli koko kentän huonoin pelaaja. Yksi hänen virheistään johti suoraan vastustajaan maaliin, hän hävisi yli puolet kaksinkamppailuistaan ja hänet ohitettiin pallon kanssa kahdeksan kertaa.

Carragher ja Erik ten Hag

Casemirolla on vielä pari vuotta sopimusta jäljellä, mutta Carragherin mukaan brassikonkarin tulisi jo harkita maisemanvaihdosta.

– Mielestäni Casemiron pitäisi kokeneena pelaajana tietää itsekin tänä iltana, että hänellä pitäisi olla vain kolme peliä jäljellä huipputasolla, kommentoi Carragher Sky Sportsilla.

– Seuraavat kaksi liigapeliä ja cupin finaali. Sen jälkeen hänen pitäisi miettiä: ”Minun täytyy mennä MLS:ään tai Saudi-Arabiaan”. Olen tosissani.

– Tuon tasoisen pelaajan ei pitäisi käydä tällaista läpi. Hän on liian hyvä tuollaiseen suoritukseen ja joutuakseen naurunalaiseksi Crystal Palacea vastaan. Hän ei pelaa Man Cityä tai Real Madridia vastaan. Tuon tason miehen ei pitäisi käydä läpi sitä.

Palacen avausmaalissa Casemiro irtautui topparin paikaltaan ja yritti taklata Michael Olisea, joka ohitti hänet näyttävästi ja eteni maalintekoon.

Unitedin managerilta Erik ten Hagilta kysyttiin, oliko Casemiro syypää avausmaaliin, mutta hollantilaisluotsi ei halunnut nostaa pelaajaansa tikunnokkaan.

– Tästä (tuloksesta) ei voi syyttää yhtä pelaajaa. Tämä oli joukkueen suoritus.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Casemiro was dribbled past 8 times against Crystal Palace, marking the most challenges lost by a player in a Premier League game this season 😬

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!